Misiune, scop şi obiective

Misiunea Asociaţiei EuroTeleorman constă în susţinerea administraţiei publice locale în vederea asigurării unui cadru european pentru cetăţenii judeţului.

Scopul Asociaţiei EuroTeleorman îl constituie promovarea şi reprezentarea intereselor comune ale autorităţilor locale în raporturile cu administraţia publică centrală şi locală, cu organizaţii neguvernamentale, cu autorităţi locale şi regionale din alte ţări, precum şi cu organisme şi instituţii internaţionale.

Obiectivele Asociaţiei EuroTeleorman sunt:

  • realizarea de parteneriate şi înfrăţiri cu localităţi, provincii şi regiuni din alte ţări;
  • armonizarea intereselor autorităţilor publice locale în vederea dezvoltării economico-sociale...
PARTENERI MEDIA
Website ziare.com
Participarea la evenimentul organizat cu ocazia Zilei de constientizare a autismului
02.04.2019 - In cadrul programului de activitati prevazut pentru anul 2019, Asociatia Euro Teleorman si-a propus o intensificare a actiunilor din domeniul social. In acest context, a fost incheiat un parteneriat cu Asociatia copiilor si adultilor cu autism Teleorman, vizand identificarea nevoilor prioritare si stabilirea strategiei de promovare si sprijinire a acesteia.
Parada Europei 2019 - tragerea la sorti
12.03.2019 - Asociaţia Euro Teleorman a organizat - marţi, 12 martie 2019, începând cu ora 10:00, la Sala Mică de Şedinţe din sediul Palatului Administrativ - Tragerea la sorţi, etapă premergătoare evenimentului “Parada Europei”, în urma căreia au fost stabilite ordinea intrării în concurs şi ţara pe care fiecare liceu o va reprezenta anul acesta.