Saptamana prevenirii criminalitatii

30.09.2016

In perioada 26-30 septembrie 2016 s-a desfasurat cea de a XI-a editie a manifestarii "Saptamana prevenirii criminalitatii", organizata de Inspectoratul de Politie Judetean Teleorman.

La editia din acest an organizatorilor li s-au alaturat, in calitate de parteneri, Asociatia Euro Teleorman si Consiliul Judetean al Tinerilor Teleorman.

Manifestarea “Saptamana prevenirii criminalitatii” realizata de Inspectoratul de Politie Judetean Teleorman a facut parte dintr-un eveniment national organizat de Inspectoratul General al Politiei Romane. Pe parcursul saptamanii 26-30 septembrie 2016, s-au desfasurat o serie de activitati dedicate comunitatii, fiecare zi avand o tema de dezbatere :

  • 26 septembrie – “Ziua prevenirii delincventei juvenile” – activitatile desfasurate in aceasta zi au fost orientate catre prevenirea violentei in mediul scolar, a infractiunilor contra patrimoniului, respectiv a traficului si consumului de droguri in randul tinerilor
  • 27 septembrie – “Ziua prevenirii victimizarii monorilor” – prevenirea criminalitatii informatice si a traficului de persoane cu victime minori
  • 28 septembrie – “Ziua prevenirii infractiunilor contra patrimoniului”
  • 29 septembrie – “Ziua prevenirii infractiunilor cu violenta”
  • 30 septembrie – “Ziua sigurantei rutiere”