Participarea la evenimentul aniversar "20 de ani de Dezvoltare Regionala in Sud-Muntenia"

Evenimentul a fost organizat de ADR Sud-Muntenia in data de 21 septembrie 2018, la Complexul Muzeal "Dinicu Golescu" din satul Golesti, Stefanesti, jud Arges.

In cadrul acestei actiuni, fiecare judet invitat si-a organizat un stand expozitional sub denumirea "Fabricat in Sud-Muntenia". S-a urmarit punerea in valoare a potentialului fiecarui judet, de la traditii pana la oportunitati economice.

La eveniment au participat dl. Danut Cristescu, presedintele Consiliului Judetean Teleorman si al Asociatiei Euro Teleorman, reprezentanti ai primariilor Contesti si Pietrosani, Ansamblul “Florile Teleormanului” din Contesti si Grupul Vocal Barbatesc “Burnasul”.

Standul organizat pentru judetul Teleorman a pus in valoare potentialul agro-alimentar al acestuia, ilustrand nu numai rodnicia pamantului, ci si traditiile pe care le pastram si le promovam cu mult drag. Produsele culinare au fost realizate dupa retete traditionale pastrate in fiecare familie. Momentul artistic i-a strans pe toti cei prezenti intr-o frenezie populara, animata de bucuria de a canta si dansa impreuna.